Sint aan huis

 

Huisbezoeken 2021

Na intensief overleg met het bestuur,  hebben wij het besluit moeten nemen om de huisbezoeken dit jaar in verband met corona en de nieuw opgelegde maatregelen, niet door te laten gaan en te verschuiven naar 2022. 

Wij willen als Stichting Sinterklaas in Bergh een veilige situatie kunnen garanderen voor onze medewerkers c.q. vrijwilligers en zeker ook voor u en uw familie. Op dit moment is dat helaas niet mogelijk en dat spijt ons oprecht.. 

Hoe moeilijk het voor ons ook is, we zijn genoodzaakt opnieuw alles door te schuiven naar volgend jaar. 

Wij hopen dat u begrip hebt voor deze moeilijke keuze en wij wensen u allen een heel fijn Sinterklaasfeest toe.We krijgen vaak de vraag of “onze” sinterklaas en pieten niet thuis of op het bedrijf op bezoek kunnen komen. Enkele jaren geleden hebben we besloten de organisatie “Sint aan Huis” op te zetten om dit mogelijk te maken.

U heeft de mogelijkheid om een Sinterklaas en enkele Pieten in te huren of ook alleen enkele Pieten voor het afleveren van de cadeautjes. Deze personen zijn allen lid van de Stichting Sinterklaas in Bergh en hebben veelal met jarenlange ervaring op dit vlak.
U krijgt niet alleen een onvergetelijke moment voor uw kinderen, maar ondersteunt bovendien de stichting Sinterklaas in Bergh.


Sinterklaas aan Huis

  • U krijgt een Sinterklaas en twee of drie zwarte Pieten volgens afspraak bij u thuis.
  • Zij zien er netjes en verzorgd uit en zijn gekleed in de beste kostuums van de stichting.
  • Ze zijn allen opgeleid en werken heel professioneel volgens een vast schema (uiteraard is er ruimte voor improvisatie en persoonlijke aandacht voor de kinderen).
  • Zij zorgen zelf voor snoep-/strooigoed.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de afgesproken tijd wordt er aangeklopt en als er hard genoeg gezongen wordt komen Sinterklaas en zijn Pieten binnen. Sinterklaas neemt plaats op een stoel vervolgens kijkt de Sint in zijn dikke boek wat er over de kinderen vermeld staat. Zij mogen dan bij de Sint komen en als alle kinderen aan de beurt zijn geweest wordt er per kind één cadeautje uitgepakt.

Welke informatie hebben wij nodig?

  • U schrijft iets op over de kinderen die aanwezig zullen zijn. Bijvoorbeeld waarin ze goed in zijn, wie de juffrouw of meester is en of ze mama en papa altijd goed helpen.
    Dit stuurt u via e-mail naar ons op, met duidelijk de naam en leeftijd van het kind erbij en uw naam, adres en het telefoonnummer waarop u die middag of avond bent te bereiken.
  • U doet in een aparte zak, mand of doos één cadeautje voor ieder aanwezig kind met duidelijk zijn of haar naam erop. U wijst een van de Pieten waar deze cadeautjes staan.
  • U zorgt voor een – liefst niet al te diepe – stoel voor Sinterklaas.

Kosten

Tot 10km buiten´s-Heerenberg:
– Een huisbezoek 20 min. = € 38,50
– Een verlengd huisbezoek 30 min. = € 46,00

10 tot 20 kilometer buiten ‘s-Heerenberg:
– Een huisbezoek 20 min. = € 46,00
– Een verlengd huisbezoek 30 min. = € 53,50

De prijzen zijn inclusief strooigoed.
Bedrijfsbezoeken op aanvraag.


Pieten aan huis

Minimaal twee pieten die de cadeautjes bij u thuis komen brengen.

Kosten

– Een huisbezoek 15 minuten = € 20,-, alléén  in de directe omgeving van ´s-Heerenberg
De prijs is inclusief strooigoed.


Tijdschema
We hanteren een strak tijdschema, want we willen kinderen niet onnodig lang in spanning laten. Mocht het onverhoopt toch later worden dan geven we dit telefonisch aan u door.
De aanvragen voor Sinterklaas komen al weer binnen, wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen.

Er zijn voor 2021 mogelijkheden op 27/28 november en 3/4/5 december. Heeft u toch nog een andere datum in gedachten? Neem dan gerust even contact op, dan kijken we wat we voor u kunnen doen.
Op 6 december vertrekt Sinterklaas weer naar Spanje en doet hij geen huisbezoeken meer.

 


Contactpersoon Sinterklaas aan Huis

Anita Reessink: reessink1@hotmail.com